برگزاری چهارمین جلسه شورای پژوهش دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سمنان

۰۷ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۵ کد : ۴۸۷۴۷ اخبار
برگزاری چهارمین جلسه شورای پژوهش دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سمنان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سمنان چهارمین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سمنان با ، با حضور دکتر قربانیان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سمنان، دکتر سعدالدین مدیرکل امور اجتماعی استانداری سمنان، دکتر حقیقی اصل رئیس پارک علم و فناوری استان، مهندس رستمی رئیس سازمان استادارد استان سمنان، دکتر وکیل الرعایا عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی سمنان، دکتر برهانی معاونت پژوهشی دانشگاه فرهنگیان در محل واحد استانی تشکیل گردید .

در ابتدا دکتر قربانیان ، به تشریح وضعیت پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی پرداخته وافزود : دانشگاه جامع علمی کاربردی علاوه بر فعالیتها و اقداماتی که برای جذب دانشجو انجام می دهد فعالیتهای دیگری نیز در قالب برگزاری استارتاپ ها، برگزاری پیش رویدادها، برگزاری رویدادهای کارآفرینی ، جذب و مشارکت سرمایه گذاران را نیزدر دستور کار خود قرارداده است . همچنین در خصوص برگزاری همایشهایی که تا به امروزه در استان صورت نگرفته است مثل برگزاری همایش زئولیت ، که چون خود استانداری هم توجه خاص و ویژه ای به آن دارد اگر زمینه ها و پیگیری های مستمر در خصوص برگزاری این گونه همایشها در استان انجام شود می تواند باعث ثبت یک رویداد مهم در استان شود .

در ادامه دکتر حقیقی اصل بیان داشت : متاسفانه در خصوص ثبت علائم و برندینگ هیچگونه فعالیت درخور و قابل توجهی صورت نگرفته است که با یک دید بسیار جامع وکامل می توانیم برندی را با توجه به خصوصیت هرشهر در استان ثبت و معرفی نمائیم .همچنین در خصوص برگزاری رویدادها، هر رویدادی باید خاص همان شهر برگزار گردد مثل برگزاری رویداد پسته که با توجه موقعیت خاص آن باید در دامغان برگزاری گردد .

همچنین مهندس رستمی به بیان اینکه در خصوص برگزاری رویداد لبنی در مهدیشهر می توان بسیار فعالیتها درسطح استانی، کشوری و بین المللی انجام شود که به عنوان یک برند برای خود شهر و استان به حساب آید .

در ادامه دکتر برهانی بیان داشت هریک از مراکز علمی کاربردی دانشگاه با توجه به رشته، سابقه و فعالیت تخصصی خود می توانند ماموریت گرا باشند که هرهرمرکز یک رویداد را به طور مستقل بر عده گیرد و دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان یک پشتیبان و اسپانسر می تواند در برگزاری این رویدادها به برگزاری هرچه بهتر آن نقش به سزایی داشته باشد .

در ادامه دکتر سعدالدین ضمن تشکر از دکتر قربانیان دربرگزاری نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی که با استقبال بسیار خوبی مواجه شد در خصوص امضای تفاهم نامه بین استانداری سمنان و دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سمنان در زمینه های پژوهشی و استارتاپ ها باید بستر و زمینه های آن آماده شود تا بتوانیم تفاهم نامه ای جامع ودر خور این استان به امضا برسانیم  . همچنین استفاده از اساتید و افراد هیات علمی در دانشگاه ، استفاده از پارک اقتصادی دیجیتال در ایجاد استارتاپ ها، شتاب دهنده ها و فعالیتهای مرتبط با IT می تواند کمک شایانی در برگزاری و ایجاد این نوع رویداد ها داشته باشد .

نظر شما :